Tipsa om saker!


 

För att få fler läsare till din blogg, läsare som dessutom återkommer, kan du tipsa om olika saker i dina inlägg. Men kom ihåg att tipsa om saker som du faktiskt gillar, och inte bara tipsa för att tipsa, för dina läsare kommer bli besvikna om du manar dem att köpa saker som inte fungerar.

Beroende på vad din blogg handlar om kan du tipsa om olika saker. Skriver du mycket om matlagning är ju recept väldigt populärt. Dela med dig av mormors köttgryta! De som själva gillar att laga mat och letar efter recept kommer att hitta till din blogg, pröva receptet, gilla det och komma tillbaka för fler smarriga maträtter.

Handlar din blogg i stället om hundar kan du tipsa om hur du själv har lärt dina hundar olika trick, eller vilket slags koppel du använder dig av, olika aktiviteter man kan göra med sin hund eller hur du fick minstingen att sluta skälla hela tiden.

Skriver du om mode och skönhet kan du tipsa om olika klädbutikers reor, vilken foundation som passar bäst för torr hy eller hur man ger jeansen en snygg, sliten look. Givetvis med tillhörande bilder.

Många bloggare är studenter, och därför uppskattas naturligtvis studentrelaterade tips. Var kan man köpa studentlitteratur med studentrabatt? Hur kan man spara pengar som student? Tipsa till exempel om billiga maträtter eller second handbutiker. Eller dela med dig av dina bästa pepptips för att hinna klart med uppsatsen i tid. Du kan till och med dra det så långt att du tipsar om kaffet som håller dig vaken så du hinner läsa på tills provet imorgon.

Vad du tipsar om är helt upp till dig, men tips är uppskattat, helt enkelt.

Relaterade inlägg