Var personlig och äkta


 

Det är många bloggar som är nischade och handlar om specifika saker. Jag antar att det lätt blir så när en bloggare intresserar sig för något särskilt. Sysslar man mycket med sin hobby är det också det som bloggen kommer att handla om. Men vi har alla en vardag, ett liv utanför vår nischade blogg, och många läsare uppskattar att få lära känna bloggarna på lite djupare nivå.

Inredningsfreaken är inte alltid lycklig, och skönhetsbloggaren är inte alltid fixad från topp till tå. Även matentusiasten slänger ihop en snabb ugnspannkaka när orken inte riktigt finns där, och även den mest aktiva har lata dagar. Låt läsarna få se det, låt dem få se vem du är oavsett om du vunnit förstapris i en hopptävling med din häst eller om du faktiskt inte orkar med något annat idag än att ligga framför tv:n och kolla på din favoritserie.

Ingen är perfekt och vi har alla sidor som vi inte alltid visar upp på sociala medier, men bryter man trenden om att ständigt vara perfekt i sociala medier så blir man också intressantare att läsa om. Visa därför dina läsare vem du är.

Relaterade inlägg