Bloggare? Därför ska du hyra ett kontor


Om du hör till dem som vill försörja dig på att skriva är du inte ensam. Det är få förunnat att kunna leva på att göra någonting som är någorlunda kreativt. En annan faktor som lockar många till att försörja sig på skrivande är flexibiliteten. Att det inte är nödvändigt att pendla till en arbetsplats varje dag, att du själv kan bestämma när du går upp på morgnarna och så vidare.

Alla jobb blir till vardag förr eller senare

Är du en av dem som redan tjänar brödfödan genom ditt skrivande är det bara att gratulera. Du har förmodligen också kommit till insikten att din dröm inte riktigt var vad du trodde. Även om du driver en blogg utifrån ett ämne du själv valt och är intresserad av har det visat sig att din yrkesbana inte är fullt så fri som du trodde. Du måste trots allt ta hänsyn till vad dina läsare vill läsa om. En rutin infinner sig till slut och jobbet som från början kändes magiskt har inte längre samma skimmer över sig. En sak det kan vara värt att fundera över i det läget är din arbetsmiljö, kanske behöver du trots allt någonstans att gå varje dag? Du hittar lediga platser hos kontorshotell på Workaround. De har många alternativ att välja bland och hjälper dig att hitta en kontorsplats som passar dina behov och önskemål.

  • Om du försörjer dig på att skriva är det lätt hänt att du blir stillasittande. Du rör på dig mer om du har ett kontor att ta dig till varje dag.
  • Att ha en arbetsplats att gå till kan göra dig mer motiverad. Har du jobbat hemifrån ett längre tag är det lätt hänt att du tappar suget, då kan det vara rätt läge att skaffa en kontorsplats och få tillbaka känslan av ett “vanligt” jobb.
  • En kontorsplats kan dessutom vara ett lyft på ett annat sätt. Ditt företag framstår som mer seriöst när du har en adress som inte alldeles uppenbart är en hemadress.

Det var bara några goda skäl till varför det kan vara en bra idé för dig att skaffa ett kontor. De exakta förutsättningarna för ditt skrivande känner bara du till, men det gäller att ge dig själv så bra förutsättningar som möjligt att växa.

Relaterade inlägg